Zažijte legendární výjezd! Sparťané míří do Rotterdamu

3 minuty čtení

Tipujeme, že o tomto výjezdu budou mezi sparťany kolovat legendy. Liga mistrů, jejich milovaný klub a výjezd na stadion, kde panuje jedna z nejlepších atmosfér v Evropě. Buďte u toho!

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Sparta v Lize mistrů – zážitek, který musíte vidět!

Letos je to pro Spartu sezóna jako z pohádky, kdy se po letech čekání vrátila do základní skupiny Ligy mistrů. Atmosféra, napětí, světla velké evropské scény.

Tohle všechno i díky dvojici, která v Praze odvedla kupu práce. Trenér Brian Priske dokázal sparťanský tým povznést a připravil mužstvo, které má evropské parametry. Dávid Hancko jako stěžejní hráč pomohl Spartě, když ještě zdaleka nebylo vše růžové. Obě tyhle persony jsou nyní ve Feyenoordu, bude to zápas plný příběhů, to je jasné už teď.

Stadion De Kuip. Legenda fotbalu a kotel vášně

De Kuip, domácí stánek Feyenoordu Rotterdam, je proslulý svou elektrizující atmosférou, která je v celé Evropě legendární. Tady fotbal znamená všechno, a ve chvíli, kdy hráči vběhnou na trávník, propuká pekelný rachot. Není to fráze. Každý, kdo rotterdamský kotel zažil, vám to potvrdí.

Sparťanští fanoušci se tam sjedou ve velkém a postarají se o to, že Sparta bude mít v Rotterdamu silnou podporu. Oba sektory se asi budou přeřvávat, ale Sparta už v Lize mistrů dokázala, že si umí poradit.

Rotterdam je navíc moderní město, které stojí za objevování. Vyhlídková věž Euromast nabízí krásný výhled na město, zatímco slavný Erasmův most je jedním ze symbolů Rotterdamu. Pokud bude čas, vyplatí se vidět také Markthal, tržnici, kde můžete ochutnat místní speciality.

Krátký, ale intenzivní výjezd

Výhodou je, že celý zájezd zabere jen dva dny – ideální na otočku pro každého, kdo si chce užít opravdový fotbalový výjezd bez dlouhého volna. Cesta do Rotterdamu je krátká, takže vyrazíte, zažijete město i TOP fotbal, a druhý den jste zpátky s nezapomenutelnými vzpomínkami na ten nejlepší evropský fotbal. Nicméně pozor, stejně jako u všech zájezdů jsme vám plně k dispozici ohledně všemožných přání. Tak, abyste si zájezd vytvořili dle svého přání.

Ať už jste celoživotní Sparťan nebo fanoušek, který touží po pravé atmosféře Ligy mistrů, tohle je zájezd pro vás. Na Rotterdam, De Kuip a hlasité chorály, které se nesou celým stadionem, jen tak nezapomenete.

poznámka: Vstupenka na zápas není v ceně zájezdu. Prodej vstupenek zajistí Sparta Praha, rádi vám poskytneme více informací.