Zapojte se do naší tipovačky během EURO 2024 a vyhrajte reprezentační dres!

2 minuty čtení

EURO 2024 začíná již v pátek 14. června 2024 a na fotbalovém svátku v Německu nebudou chybět ani čeští fotbalisté. Čtěte dále a zapojte se s naší cestovní kanceláří do tipovačky, ve které můžete získat oficiální reprezentační dres.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Vyhrajte s FotbalTour reprezentační dres

Zapojte se do naší tipovačky během ME 2024 a vyhrajte reprezentační dres! Do tipovačky FT_Group se můžete zapojit na tomto odkazu!

Fotbalový svátek přichází a my vám přinášíme další možnost, jak si EURO 2024 užít do sytosti. Oficiální stránka turnaje nabízí zajímavou tipovačku, ve které můžete zazářit i vy! Fotbaltour vytvořil pro své fanoušky veřejnou ligu, která spojí všechny naše fanoušky napříč Českem, Slovenskem, Maďarskem a Rakouskem.

Jak to funguje:

  1. Klepnutím na zvací link se připojíte k naší lize (nutné přihlášení na oficiální stránku turnaje).
  2. Vyplníte při jednotlivých zápasech kolonku přesného výsledku zápasu.
  3. Označíte mužstvo, které v zápase skóruje jako první.
  4. Označíte prvního střelce zápasu. Každý hrací den můžete využít jednu booster kartu.

Kompletní pravidla tipovačky naleznete na oficiální stránce tipovačky na tomto odkazu.

Ze společné tabulky po konci šampionátu odměníme TOP 5 zapojených lidí reprezentačními dresy. Odměna čeká i na každého účastníka, který se umístí na každém 50. místě v tabulce (50. místo, 100. místo, 150. místo, atd.).

Své předzápasové tipy můžete kdykoli změnit, dokud příslušný zápas nezačne. Když zápas začne, vaše tipy budou uzamčeny. Tipovačku lze vyplňovat průběžně a své tipy tak přizpůsobovat průběhu šampionátu.

Tipovačka trvá do 14. 7. 2024