VAR SUPER NEDĚLE: Událost pro milovníky Premier League, jaká tu ještě nebyla

3 minuty čtení
Autor: Jakub Vaverka

Julo a Muťo z podcastu Fotbalový VAR posouvají hranice fandění anglickým klubům v česko-slovenském prostředí a posouvají sledování Premier League na novou úroveň. Kluci z VAR a CANAL+Sport TV jsou připraveni vše ještě vylepšit. VAR SUPER NEDĚLE se blíží. O čem to celé bude?

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Super neděle

„Byli jsme v restauracích. Byli jsme v kině. Ale to, co jsme připravili teď, Česká republika a dokonce ani Slovensko ještě nevidělo! Celodenní akci po vzoru anglických předzápasových akcí. Vlastní bary, vlastní food court, party s DJem, setkání s fotbalovými hosty a hlavně: sledování dvou zápasů Premier League na největší LED stěně v Bratislavě a s ozvučením od L-Acoustics,“ píší Julo a Muťo o akci, která se uskuteční 27. října 2024 od 12:00 v bratislavském Edison Parku.

Hlavním cílem bude pobavit se fotbalem, nejlepší ligou světa, Premier League, debatovat o aktuálních tématech, setkat se s podobně zapálenými lidmi a vidět na vlastní oči zajímavé hosty, kteří mají k anglické lize vztah. Pokud byste chtěli tuto akci zažít na vlastní kůži, můžete si zajistit vstupenky na tomto odkazu. I když do začátku zbývá ještě několik týdnů, nevyplatí se váhat, protože vstupenky se rychle prodávají.

Harmonogram eventu

Tentokrát nepůjde „jen“ o sledování zápasů Premier League. Brány Edison Parku se otevřou v pravé poledne, poté bude následovat společné sledování fotbalových dokumentů od CANAL+ Sport. Ve 13:30 začne fotbalová diskuse se zajímavými hosty, poté bude následovat warm-up party s DJ. Zápas mezi West Hamem United a Manchesterem United má výkop v 15:00, vrcholem večera bude v 17:30 šlágr kola mezi Arsenalem a FC Liverpool.

To však nebude vše. Po skončení zápasů, přibližně v 19:30, začne velký fotbalový kvíz o mobilní telefony Motorola a další skvělé ceny. Vše završí diskuse s fotbalovými hosty a večírek s DJ.

Fotbal není jen sport

Julo, Muťo, jejich podcast, ale také CANAL+ Sport, který vysílá Premier League na území České republiky a Slovenska, se starají o to, aby fotbalové zápasy nebyly jen o sportu samotném. Jejich moderní přístup, který s sebou přináší řadu akcí, setkání, diskusí, pořadů, analýz a poutavých nových formátů. Jejich cílem je přiblížit nejlepší fotbalovou soutěž světa ještě více fanouškům v zemích, kde žijeme. VAR SUPER NEDĚLE slibuje zážitek, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. Koho tam uvidíme?

zdroj: Facebook/Cologne Slovakia