Sparta na slavném Etihad Stadium. Proč zvolit letecký speciál?

2 minuty čtení
Autor: Pavel Pubal

Jeden z největších podzimních zájezdů doslova buší na dveře. Sparta Praha se v Lize mistrů představí na půdě hegemona anglického fotbalu a jednoho z nejlepších klubů současnosti Manchesteru City. My na tento zápas vypracujeme letecký speciál.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Bude to velká sláva nejen pro Spartu, ale pro celý český fotbal. Zápas na Etihad Stadium, proti Erlingu Haalandovi, Kevinu de Bruynemu nebo manažerovi Pepu Guardiolovi, to nezažije každý.

Co možná o City nevíte?

Odchází pravá ruka Guardioly. Txiki Begiristain (60) zastává funkci sportovního ředitele Manchesteru City od roku 2012, podle deníku The Athletic se ale rozhodl anglický klub na konci letošní sezony opustit.

Rychlejší než Mbappé? Manchester City podepsal kometu MLS. Sedmnáctiletý Christian McFarlane je odchovancem New Yorku City, anglický rodák a reprezentant do 18 let je tedy produktem City Football Group. Pokročilé statistiky tvrdí, že McFarlane je z 633 tisíc hráčů na světě tím šestým nejrychlejším. To je v 17 letech absolutně neuvěřitelná věc.

Proč s námi vyrazit právě charterovým letem?

Charterový zájezd na fotbal nabízí několik výhod, které mohou zvýšit komfort a zážitek pro fanoušky. Především zájezd přinese jedinečnou příležitost sdílet atmosféru se skupinou podobně naladěných fanoušků. Třeba mezi sebou najdete další fanoušky Sparty, přátele na celý život.

Letecký speciál nabízí mnohem větší komfort, protože je program uzpůsoben přímo danému utkání. Žádné čekání a přestupy, to je samozřejmost. Cestující mohou cestovat pohodlněji.

Charterové zájezdy často zahrnují doprovodné služby přímo pro naše fanoušky. Jinak tomu nebude ani v Manchesteru, kde se o vás postará zkušený delegát. Zajištěn budete mít jeho kompletní servis a také dopravu z letiště přímo na Etihad Stadium a zase zpátky.

Vstupenky zajistíme kamkoliv po stadionu

Zájem o vstupenky je obrovský. Není divu, Sparta na milionářskou soutěž čekala dlouhých 19 let a třeba 3 333 vstupenek do sektoru hostů ve Stuttgartu bylo pryč doslova za pár minut. Podobný zájem se dá očekávat i s výletem do Manchesteru.

To ale není problém. Pokud by na vás nedošlo, rádi vám zabezpečíme vstupenky na kterýkoliv jiný sektor na stadionu. Zápas si tak můžete užít klidně z VIP sektorů přímo na Etihad Stadium! Vstupenky na Manchester City jsou navíc jedny z nejlevnějších, co se týče anglického fotbalu.