Rodiče, pozor! Chcete své děti vzít na evropský fotbal? Tohle je ideální příležitost

3 minuty čtení

Jste v pozici táty nebo mámy a rádi byste vzali svého syna nebo dceru na fotbalový zájezd do zahraničí, ale váháte nad ideální volbou kvůli termínům nebo časům zápasů? Pak jste na správném místě. Brzy se totiž uskuteční dva zápasy, které jsou jako stvořené pro vytvoření životního zážitku s vaším synem nebo dcerou.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Bájné San Siro a šlágr Serie A

Milánské San Siro je stadion, jehož návštěvu vám doporučí každý, kdo na něm byl. Mytická stavba, kde je atmosféra ohromující. A nyní to můžete se svým synem nebo dcerou zažít na vlastní kůži, protože 23. listopadu AC Milán přivítá v rámci italské ligy Serie A Juventus Turín.

Je to ideální příležitost, protože zápas má výkop v 18:00 a zájezd je koncipován tak, aby vaše dítě nezmeškalo školu. Milán je navíc destinací, která je od Česka či Slovenska a Rakouska vzdálena pouhých 90 minut letu.

„Rossoneri“ jako účastník Ligy mistrů mají v týmu velká jména jako Morata, Pulisic, Maignan a Rafael Leao. Juventus se může pochlubit esy Locatellim, Douglasem Luizem nebo mladou tureckou kometou Kenanem Yildizem. K tomu si připočtěte, že Milán je opravdu nádherné město, ve kterém se dobře najíte, poznáte historii a nasajete plnou atmosféru italského způsobu života.

Letecký zájezd na zápas AC Milán vs Juventus Turín

Záruka zážitků na celý život

Santiago Bernabeu byl vždy nezapomenutelným stadionem. Po nedávné rekonstrukci je však tento stánek pravděpodobně nejkrásnější na celém světě. Přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči a ideálně, pokud s sebou vezmete i své ratolesti. Real Madrid hostí v sobotu 9. listopadu Osasunu Pamplona. Zápas začíná ve 14:00, což je pro děti všech věkových kategorií více než vhodné.

Aktuální vítěz Ligy mistrů chce napravit porážku 0:4 s Barcelonou v El Clásicu. Vinicius Junior, Kylian Mbappé, Rodrygo Goes nebo Jude Bellingham. Je třeba psát další jména? Svěřenci Carla Ancelottiho si budou udobřovat fanoušky, což slibuje pořádnou gólovou nadílku. Plusem pro školáky je opět fakt, že většina výjezdu se koná o víkendu. Madrid navíc není jen o fotbale, v jeho ulicích zjistíte, proč je jednou z nejnavštěvovanějších evropských destinací.

Letecký zájezd na zápas Real Madrid – Osasuna