Navštívili jsme VIP Champions Club na Emirates Stadium!

3 minuty čtení
Autor: Pavel Pubal

Jakýkoliv zápas, jakákoliv místa na stadionu. Cestovní kancelář FotbalTour vám splní jakákoliv přání. A to včetně zážitků, na které budete vzpomínat po celý život. Tak jako třeba na zápas Ligy mistrů Arsenal – Šachtar Doněck, který jsme strávili přímo v nejvyšší VIP kategorii pro utkání Champions League – Champions Clubu.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Zajímá vás, na co všechno se můžete těšit, pokud využijete našich hospitality služeb? Pojďte se s námi podívat do útrob nejvyšší kategorie na Emirates Stadium, stánku aktuálně jednoho z nejlepších klubů Evropy Arsenalu Londýn.

Žádné fronty a jídla a pití, co se do vás vejde

Celý program začíná už dlouho před úvodním výkopem. Zatímco klasické tribuny se otevírají zpravidla hodinu a půl před zápasem, tak do VIP můžete ještě o hodinu dříve. Ostatní fanoušci si ještě procházejí FAN shop, vy už máte všechno za sebou a můžete se jít bavit programem na jinak prázdném stadionu. VIP má samostatný vchod, takže se vás pochopitelně netýkají žádné fronty u turniketů. Prostě přijdete a hned jdete na svá místa.

Od krásných hostesek dostanete zdarma zápasový bulletin plný spousty zajímavých článků, rozhovorů a dalších informací a novinek, které by vám ze světa Arsenalu neměly uniknout. Tentokrát byl na titulní stránce celý tým, jindy je věnována hlavnímu rozhovoru, uvnitř se pak skrýval třeba plakát brazilského útočníka Gabriela Jesuse. Hned u vstupu dostanete pivo nebo jiný welcome drink, můžete se usadit a pomalu vyhlížet, na co máte chuť.

Hvězdy minulosti na dosah ruky

Výběr jídel je opravdu bohatý. Chcete si dát dušené hovězí maso, zapečené vepřové s bramborami, ryby na mnoho způsobů nebo třeba jen snack ze studených barů či dezerty? Nic tady není problém. Vypijete a sníte, co se do vás vejde. Samozřejmě všechno zdarma. K tomu všemu si také poslechnete bohatý doprovodný program. Na zápase proti Šachtaru se soutěžilo třeba o podepsaný dres Bena Whitea.

Moderátor pak na jevišti přivítal legendu Arsenalu Nigela Winterburna, dnes šedesátiletého bývalého obránce, který za Kanonýry odehrál v letech 1987–2000 dohromady 440 zápasů a vyzkoušel si i dres národního týmu. I na takové hvězdy minulosti ve VIP můžete narazit.

Nejlepší místa na stadionu a dojezd po zápase!

To už se ale blížil výkop. Přesunuli jsme se tedy na místa přímo uprostřed stadionu, nad půlící čárou, s krásným výhledem na celé hřiště i tribuny. Emirates Stadium byl vyprodaný, to není v posledních letech na Arsenalu žádná výjimka.

Šedesát tisíc diváků si užilo hymnu Ligy mistrů, poté gól svého týmu po akci Gabriela Martinelliho a na závěr další tři body do tabulky ligové fáze nejprestižnější klubové soutěže.

A další benefit Champions Clubu či jiných VIP? Po utkání není třeba nikam spěchat, nikdo vás nevyhání ze stadionu. Naopak, dáte si ještě pivko na stadionu a proberete své zážitky s přáteli. Kdo podle vás hrál dobře, kdo by měl radši pověsit kopačky na hřebík, nebo co byste udělali lépe než Mikel Arteta?

Navíc se posezením s přáteli na stadionu u piva vyhnete frontám a ucpaným ulicím po cestě k MHD, což je v typicky deštivé Anglii velmi příjemný bonus. Co říkáte? 🙂