EURO 2024, aneb hitparáda nádherných gólů!

2 minuty čtení

Fanoušci mají na EURU možnost vychutnat si fotbal v celé jeho kráse. Německé mistrovství Evropy přináší velké množství krásných branek.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Hitparáda krásných gólů

Na velkých turnajích jsme často zvyklí na takticky svázané boje o každý centimetr hřiště, v nichž nepadá mnoho gólů. Takové duely se objevují i na mistrovství Evropy v Německu, ale po úvodních dnech převládají krásné fotbalové výkony plné nezapomenutelných momentů. Snad ani nepamatujeme, kdy na vrcholné akci padlo takové množství utěšených přesných zásahů. Které byste si rozhodně neměli nechat ujít?

Jamal Musiala (Německo vs Skotsko)

Němci nedali Skotům v úvodním zápase na mistrovství Evropy 2024 žádnou šanci a vyhráli 5:1. Jedním z režisérů jejich triumfu byl mladík Jamal Musiala. Právě on se zapsal do listiny střelců. Na jeho pokus neměl brankář nárok.

Nicolae Stanciu (Rumunsko vs Ukrajina)

Rumuni svým kvalitním výkonem dokonale zaskočili favorizovanou Ukrajinu a v konečném důsledku vyhráli rozdílem třídy 3:0. Cčechno načal kapitán Nico Stanciu, jehož dobře znají hlavně fanoušci pražských S, tímto úžasným gólem.

Mert Muldur (Turecko vs Gruzie)

Turecko odehrálo proti Gruzii kvalitní zápas, který nakonec vyhrálo 3:1. Fotbalový festival odpálil touhle bombou Mert Muldur.

Arda Guler (Turecko vs Gruzie)

Ve druhém poločasu ho doplnila mladá hvězdička z Realu Madrid Arda Guler. Takvých gólů není nikdy dost!

Přesných zásahů, které stojí za zmínku, bylo samozřejmě více, nejvíce potěšil české fanoušky Lukáš Provod proti Portugalsku. Koneckonců každý fotbalový fanoušek má rád něco jiného. Závěrem si můžeme jen přát, aby podobné gólové hody pokračovaly.