Díky táto! Obdarujte své tatínky na Den otců 16. června

1 minuta čtení

Neděle, 16. června. Že vám to nic neříká? Na tento datum připadá Den otců. Těch, kteří nás dostali k fotbalu, ke sportu, k celoživotní vášni. A my bychom vám moc rádi pomohli s těžkým rozhodováním, jak svým otcům poděkovat.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Díky, táto! To není jen iniciativa českého fotbalu nebo hlášky z legendárních Pelíšků. To je také akce, díky níž můžete poděkovat zážitkem. Protože právě zážitek je ten nejlepší dárek.

Nevíte, co dopřát svým otcům? Nejste jako Erling Haaland, který pro svého otce Alf-Ingeho získal titul v Premier League a v Lize mistrů s jeho Manchesterem City, kde také sám působil během své aktivní hráčské kariéry? Nejste jako Radko Gudas, který navázal na úspěchy svého otce Lea a jako tvrďák defenzívy hokejové reprezentace přispěl ke zlatu na domácím mistrovství světa?

To vůbec nevadí. Přesto můžete zajistit svému otci zážitek, na který do smrti nezapomene. Zažije nezapomenutelnou atmosféru světa velkého fotbalu, bude fandit české fotbalové reprezentaci, navštíví legendární San Siro nebo si třeba poslechne na vlastní uši hymnu Ligy mistrů.

Bavili jste se někdy se svým otcem, že by chtěl zažít opravdu velký světový fotbal, ale nejste si jistí, co konkrétně? Nebo byste chtěli počkat na to, až se rozlosují nové ročníky nejprestižnějších fotbalových soutěží a evropské poháry? Pak jste tady správně. Ideální variantou bude dárková poukázka podle vašeho přání. Stačí kliknout na obrázek.

Nebo nechcete čekat a raději byste vzali svého otce hned na Euro do Německa, kde postupně vyzveme Portugalsko, Gruzii a Turecko? Ani to rozhodně není špatný nápad.

My budeme fandit naší reprezentaci a uvidíme na vlastní oči hvězdy jako Cristiana Ronalda, Kyliana Mbappého nebo Harryho Kanea. Chcete u toho být s námi? Klikněte na obrázek.