CR7: „Real je nejlepší klub v historii.“ Poleťte s námi na Bílý balet

3 minuty čtení
Autor: Pavel Pubal

„Pro mě je to nejlepší klub v historii fotbalu,“ taková slova zvolil legendární Cristiano Ronaldo na adresu Realu Madrid. Ať fandíte Bílému baletu, rivalovi z Barcelony nebo třeba úplně někomu jinému, jedno je jisté. Královský klub je továrnou na trofeje a jeho bilance v posledních letech Ligy mistrů je pozoruhodná. Není divu, že se Real těší po celém světě takové oblibě.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Zažít sílu magické noci na Santiago Bernabéu není zážitkem jen pro fanoušky Bílého baletu na tribunách, ale i pro samotné hráče. „Bernabéu a podobné stadiony mají jinou auru. Energie je jiná. Když tam jdou velké týmy, dají jeden gól a těch 85 či 90 minut je ten tlak obrovský. Pro mě je to nejlepší klub v historii fotbalu. Miluji toto místo, bylo pro mě potěšením za Real hrát,“ dodal mimo jiné Ronaldo.

Mbappé může vyhrát Zlatý míč. Půjde mu to skvěle

Bílý balet má letos ještě vyšperkovaný útok o Kyliana Mbappého. Co říká Cristiano na jeho adresu? „Upřímně, myslím, že mu to půjde skvěle. Struktura klubu je dobrá a pevná. Mají i skvělého trenéra a prezidenta, kteří jsou tam roky,“ nehledá senzace za pomalejším startem v ligové sezoně.

„Kylian má rád výzvy a ukázal, čeho je schopen. Podle mě může být Ballon d’Or v dalších letech. On, pravděpodobně Haaland, Bellingham, Lamine… Myslím, že tato nová generace má velký potenciál.“

TOP3 zápasy na Real na podzim 2024

Cestovní kancelář FotbalTour vás samozřejmě dostane na každé nejen domácí utkání Realu Madrid. Na Santiago Bernabéu jsme jako doma, známe každý kout stadionu a se vším vám rádi pomůžeme.

Nabídka zájezdů na Bílý balet pro tento podzim je skutečně bohatá, proto nabízíme ty nejzajímavější.

NEJPRESTIŽNĚJŠÍ: Liga mistrů: Real Madrid – Dortmund (na 2 noci)

Letos na jaře se Real a Dortmund utkaly ve finále Ligy mistrů. Tehdy se radoval Bílý balet a o pár měsíců později přivítá stejného soupeře doma na Santiago Bernabéu. Právě moderní stadion je po rekonstrukci obrovským lákadlem a rozhodně stojí za vidění.

Kromě toho uvidíte hvězdy světového fotbalu Kyliana Mbappého, Jude Bellinghama nebo Viníciuse Juniora a proti nim se budou snažit odolávat talentovaní Karim Adeyemi či Nico Schlotterbeck. Spoustu pozoruhodných míst nabízí také samotný Madrid, kterého si užijete dosytosti, protože je náš zájezd rovnou na dvě noci.

NEJHVĚZDNĚJŠÍ: Dvojzápas LM: Real – Dortmund + Barcelona – Bayern

Během tří dnů nabitých světovým fotbalem uvidíte Kyliana Mbappého, Jude Bellinghama, Lamine Yamala, Roberta Lewandowskiho, Jamala Musialu nebo Harryho Kanea! Jak je to možné? Vyrazíme rovnou na dvojzápas Champions League. Multizájezdy jsou i finančně zajímavější – je to jednoduché, platíte jen jedny letenky a zažijete dvojitý přínos emocí.

Víte, co je lepší, než slyšet naživo znělku Ligy mistrů? Slyšet ji hned dvakrát během dvou večerů! Kromě toho se podíváme na Sagradu Famílii a budeme si užívat spousty místních pochutin – ochutnáme paellu, jamón, popijeme sangrii a mnoho dalšího. Každému, co hrdlo ráčí!

NEJLEVNĚJŠÍ: La Liga: Real Madrid – Las Palmas

Chcete zažít na vlastní oči krásy Madridu, supermoderní Bernabéu, kouzla Viníciuse přímo na hřišti, ale zároveň ještě ušetřit? Pak máme i vám co nabídnout.

V nejlevnějším zájezdu na domácí zápas Realu přivítá parta trenéra Carla Ancelottiho nováčka La Ligy z Las Palmas. Přesvědčte se na vlastní oči, jestli se budou konat gólové hody!